stina-for-web-800-px

Hvem er jeg?

Jeg brænder for at være med til at sætte gang i konstruktive processer, skubbe kærligt til siger, bør og gør, for at igangsætte menneskelige forandringer.

Alt for mange lærer tidligt at lukke ned for deres naturlige ’mavefornemmelse’ for hvad der er rigtigt og forkert. Intuition er ikke et underligt begreb, men et naturligt aftryk af vores eget indre, som vi alle har adgang til. Gennem livet udvikler rigtig mange af os forskellige udtryk og sider af os selv, som ikke altid er lige hensigtsmæssige.

Mange bruger en del kræfter på at overbevise sig selv om fornuften ved at blive hvor de er, gøre som de plejer eller hele tiden søge væk fra konformiteten af frygt for at stagnere. Forskellige udtryk er godt, du skal bare selv være bevidst om hvorfor du gør, reagere og tænker som du gør.

Jo klogere du bliver på dine egne handlinger, jo tættere kommer du på dig selv og jo lettere er det at lytte til det som din egen intuition fortæller dig.

 

Uanset om det handler om lederskab, coaching, mægling, mentoring eller kurser, er mit afsæt at være med til at facilitere den ramme der leder dig tættere på dit autentiske udtryk.

Læs mere om min baggrund her