Stina Valsborg

Min mission er at videnskab og intuition ikke skal leve adskilt. Vi har brug for lige dele krop, sind og ånd når vi træffer beslutninger i større og mindre skalaer.

Jeg brænder for at være med til at sætte gang i konstruktive processer, skubbe kærligt til bør og gør, for at igangsætte menneskelige og kollektive forandringer.

Alt for mange lærer tidligt i livet at lukke ned for deres naturlige ’mavefornemmelse’ af hvad der er mærkes rigtigt og forkert. Intuition er ikke hokus pokus, men en naturlig adgang til vores eget indre og fælles energi. Intuition handler ikke om at sætte dig selv forrest og alle de andre uden for døren, men om at lytte til det fælles og dit eget bedste.

Jeg har fra barns ben altid haft en dyb indføling og stærk intuition. Betyder det at jeg lever i total harmoni, frisat fra alle dagligdagens problematikker. Nej! Men det betyder at jeg er istand til, at se egne og andres potentialer, udfordringer, mønstre og muligheder. At jeg kan vejlede på flere niveauer og derved blotlægge de trædesten der ligger foran dig.

En rådgivning hos mig er derfor både erfaringsbaseret fra vor tids verden og viden – koblet med det jeg kalder ”det ekstra gear”, min evne til at se dig.

Jeg giver intuitiv rådgivning hvor både sind, krop og ånd er integreret.