Personlig rådgivning

Du har et ønske om at skifte spor i livet, ændre mønstre eller dine private forhold er under forandring. Uanset om dine forandringer er selvvalgte eller uønskede, kan dette forløb være med til at skabe klarhed, nye indfaldsvinkler og ikke mindst give dig et kærligt skub, så du tør stå i eget liv, til at tage lederskab og komme i kontakt med din egen intuition.

Personlig rådgivning er et forløb på mellem 2 – 12 gange.

Du booker som minimum 2 gange, så vi sammen har mulighed for at følge op på spørgsmål fra første samtale.

Første samtale:

Jeg anvender min udvidede intuition i dialogen med dig og deler hvad jeg modtager, når jeg sidder sammen dig. Mange beskriver dette som en oplevelse af at blive set, mødt og få en indsigt der åbner nye retninger, de ikke selv var bevidste om.

Du vil gå fra samtalen med en fornyet bevidsthed om de potentialer og udfordringer du måtte have. Det kan være både alvorligt, sjovt og tiltider sorgfuldt.

Anden samtale og frem:

Via en blanding af intuitiv rådgivning, coaching og sparring, stiller vi sammen skarpt på et eller flere emner fra vores første samtale. Disse samtaler har fokus på at omsætte viden til handling. Udfra første samtale vælger du selv hvad vi skal stille skarpt på.

  • Pris for 2 samtaler 2900 kr.
  • Pris for efterfølgende samtaler 1600 kr.
  • Forløb á 6 gange 9.300 kr.
  • Forløb á 12 gange 18.000 kr.