Intuition og personligt lederskab

Styrk din intuition og dit indre lederskab

For dig der ønsker udvikling i fællesskab. Grupper er eminente læringscirkler hvor du gennem egne og andres udfordringer lære dig selv at kende fra et dybere sted. Selvom du deltager i et gruppeforløb, skal du ikke tage fejl af at det er dig der er i centrum hele vejen igennem.

Dette forløb er for dig der ønsker noget andet end de traditionelle kurser om power, læring og lederskab. Du ønsker at deltage i et forløb der kobler krop, sind og ånd med tid til både øvelser, stilhed og dialog.

Jeg har gennem årenes løb undervist i flere diplomfag, været censor af flere omgange og  haft andre læringsforløb i mere traditionel forstand. Ofte har jeg savnet den mere åndelige del som supplement til ellers andre gode lærebøger. At vi tør anvende begreber om intuition, indføling, meditation og energi ligestillet med anden viden. De seneste år har mindfulness og autentisk ledelse vundet indpas, men her tager vi et skridt dybere.

I denne gruppe trænes din intuition, dit mod til at trække på indre visdom og kollektiv bevidsthed når du skal træffe ledelsesmæssige beslutninger i din egen eller andres hverdag. Du kan være leder af profession, selvstændig eller med ønsket om at være en mere tydelig leder i eget liv. Det vigtigste er at lederskab for dig er en naturlig kobling mellem hjerne og hjerte, som du har lyst til styrke og træne yderligere.

Du skal være indstillet på at arbejde i dybden med dig selv.

Som en del af forløbet vil du modtage en personlig intuitiv rådgivning af mig.

Vi vil arbejde med:

  • Grænser

Der er maks. 10 deltagere på hvert hold.

Det praktiske:

  • Hvornår
  • Indhold Forløbet indeholder 6 dage 10.00 – 16.00 1 personlig rådgivning af Stina Valsborg
  • Pris
  • Forplejning –  kaffe/ the og frokost
  • Læs mere om indhold her ( dette er ikke skrevet endnu)