Meditation

Meditativ praksis er en naturlig vej til at komme bedre i kontakt med os selv og vores egen intuition. Derfor er små daglige meditationer også en del af mit liv, koblet med længere retreats i perioder. Jeg har i mange år arbejdet integralt, hvilket yderst forenklet beskrevet vil sige at koble krop, sind og ånd.

En meditativ praksis kan hjælpe med at lukke ned for de tanke og talestrømme alle mennesker har. Du kommer i kontakt med din krop og dens signaler og samtidig forbinder du dig til noget større end når du er alene, jeg selv kalder det den kollektiv bevidsthed. Meditation kan frisætte energi samt skabe ro og klarhed. Meditation kan også være med til at åbne dine øjne for mønstre, uro og dårlige vaner, du enten godt kender eller pludselig opdager spænder ben for dig i livet.

Meditation kan læres af alle og har været anvendt både i Østen og Vesten i årtier. Dette kursus er for dig som ønsker at blive præsenteret for flere forskellige meditationsformer, både med og uden lyd, stillesiddende og i bevægelse.

Jeg vil hver gang forestå en meditation, hvor du bliver introduceret til principperne bag. Der vil efter hver meditation være mulighed for at stille spørgsmål i gruppen.

Du behøver ingen forkundskaber, alle kan deltage.

  • Forløb 5 gange á 2 timer 2000 kr.
  • Betaling pr. gang 450 kr.
  • Inkl. the og snacks

Næste holdopstart torsdag den 14. oktober 17.00 – 19.00

Kom til tiden – dørene åbnes en halv time før start.

Placering centralt i Københavns området – lokation følger.

Der er løbende tilmelding

Kontakt mig for en kort samtale inden opstart.