ledercoaching,meditation, kursus, stresshåndtering, stress, konflikthåndtering, coachingLedercoaching

Som leder er der altid beslutninger der skal træffes. Du har som oftest en direktør eller et ledernetværk hvor du henter sparring. Men det at være leder opleves i perioder isoleret. Det er ikke altid at baglandet derhjemme er de rette sparringspartnere, og som regel har de deres egne interesser og udfordringer.

Derfor er ledercoaching/sparring et frirum hvor du har mulighed for at reflektere højt og uden forbehold.

Klassiske emner indenfor ledercoaching:

–       Organisationsforandringer

–       Konflikter i personalegruppen

–       Nedskæringer og fyringer

–       Karriereskift

–       Personlige udfordringer

–       Stresshåndtering

–       Ideudvikling

Anderledes netværk for ledere?

Jeg har haft en del ledere igennem årene, som jeg har givet fast coaching/sparring. Her har jeg erfaret, at der for flere ledere er tilbagevendende temaer om autencitet, personligt lederskab, motivation og skaberkraft.

For tiden arbejder jeg på at samle et mindre netværk, kun for ledere, hvor jeg facilitere rummet med et nyt emne hver gang. Netværket vil være en blanding af oplæg, øvelse og refleksion.

Interesseret i at deltage?


Stina Valborg er en utrolig dygtig, skarp og strategisk agerende coach, som skaber spændende samarbejdsprocesser i forhold til de udfordringer jeg fagligt har befundet mig i.

Det har været i forhold til afklaring af mine kompetencer, udfordringer i forhold til strategisk ledelse og ligeledes som facilitator og medtilrettelægger af  2 seminarier for ansatte og frivillige.

Stina er nærværende og autentisk og med sin teoretiske og praktiske viden, er det er altid spændende og dynamisk at indlede et samarbejde med Stina.

Stina har min bedste anbefaling!

Ena Juhl – Leder

TILMELD DIG HER!